Розробка методу дистанційного контролю технічного стану транспортних засобів. - Ковтун, Артем Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У першому розділі розглянуто різні методи ідентифікації автомобілів і особливості отримання інформації про характеристики автомобілів. Виконано аналіз інформаційних технологій в процесах дистанційного контролю технічного стану автомобілів, які є основою формування ITS. У другому розділі виконано розробку і формування бортової частини комплексу технічних засобів ITS для дистанційного контролю технічного стану автомобілів і показано приклад організації контролю витрати палива. Удосконалено метод контролю технічного стану автомобілів, а тож показано можливості ITS в процесах моніторингу ТЗ. В третьому розділі представлено реалізацію і результати деяких функціональних можливостей контролю технічного стану автомобілів і обробки інформації в рамках ITS.
Keywords: інтелектуальна транспортна система; ідентифікація; моніторинг; інформаційні технології; технічний стан; автомобіль; контроль технічного стану