Дослідження впливу типу асфальтобетону на тріщиноутворення під дією динамічних та постійних навантажень - Гузєв, Андрій Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі представлені результати визначення динамічних та статичних властивостей асфальтобетонів та порівняння їх властивостей з асфальтобетонами з тріщинами, технологічні розрахунки, техніко-економічні показники заводу, розрахунки економічної ефективності використання модифікаторів.
Keywords: бітум; динамічний модуль пружності; статичні навантаження; мінеральні матеріали; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон