Тенденції розвитку та практика інтелектуалізації транспортних машин та систем - Алексієв, О. П.; Дзюбенко, О. В.; Неронов, С. М.; Пронін, С. В.; Алексеев, О. П.; Дзюбенко, А. В.; Неронов, С. Н.; Пронин, С. В.; Alekseev, O.; Dzyubenko, A.; Neronov, S.; Pronin, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
Розглянуто задачу створення інтелектуальних систем на автомобільному транспорті.
Тенденции развития и практика интеллектуализации транспортных машин и систем
Trends and practice of intellectualization of vehicles and systems
Keywords: інтелектуалізація; моніторинг; розумний автомобіль; аналітична платформа; интеллектуализация; мониторинг; думающий автомобиль; аналитическая платформа; intellectualization; monitoring; smart vehicles; analytical platform; 004.8(07)