ДОСЛІДЖЕННЯ ЧАСУ ОЧІКУВАННЯ ПАСАЖИРІВ НА ЗУПИНОЧНИХ ПУНКТАХ МІСЬКОГО ПАСАЖИРСЬКОГО ТРАНСПОРТУ - Горбачов, Петро Федорович; Чижик, В. М.; Горбачёв, Пётр Фёдорович; Gorbachov, P.; Chyzhyk, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Наведено результати імітаційного моделювання часу очікування пасажирів на зупиночних пунктах міського маршрутного пасажирського транспорту, що працює за заданим інтервалом руху транспортних засобів на маршруті. Описано статистичні моделі параметрів закону розподілу часу очікування пасажирів міського маршрутного транспорту.
ИССЛЕДОВАНИЕ ВРЕМЕНИ ОЖИДАНИЯ ПАССАЖИРОВ НА ОСТАНОВОЧНЫХ ПУНКТАХ ГОРОДСКОГО ПАССАЖИРСКОГО ТРАНСПОРТА
INVESTIGATION OF PASSENGERS WAITING TIME AT URBAN PASSENGER TRANSPORT STATIONS
Keywords: імітаційний експеримент; час очікування; закон розподілу; регресія; модель; генерація; имитационный эксперимент; время ожидания; закон распределения; регрессия; модель; генерация; simulation experiment; waiting time; distribution; regression model; generation; 656.072