Удосконалення методу розрахунку сучасного підприємства автосервісу - Гладкий, В`ячеслав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі, опираючись на світовий досвід, проаналізовані умови, яких потрібно дотримуватись для створення конкурентно спроможного підприємства, види ризиків і методика їх оцінки, представлене обґрунтовування доцільності спеціалізації СТО за умовою повного забезпечення завантаження станції і ефективного використання високопродуктивного спеціалізованого устаткування.
Keywords: СТО; ПІДПРИЄМСТВО АВТОСЕРВІСУ; КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНІСТЬ; СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ; ПРИБУТОК