Інженерно-геодезичні вишукування для складання проєкту капітального ремонту автомобільної дороги - Зозуля, Дмитро Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі проведено аналіз основних нормативно-правових актів, що регламентують геодезичне забезпечення капітального ремонту автомобільних доріг. Описано методику виконання геодезичних робіт на етапах інженерних вишукувань та проєктування, а також розроблено проєктний план ділянки дороги із застосуванням сучасних систем автоматизованого проєктування.
Keywords: автомобільна дорога; геодезичне забезпечення; планово-висотна знімальна геодезична мережа; GPS зйомка; система автоматизованого проєктування