Підвищення ефективності надання транспортних послуг в сучасних бізнес-умовах - Сімоненко, Каріна Євгеніївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра: 60 с., 6 рис., 9 табл., 32 джерела. МАЛЕ ПІДПРИЄМСТВО, АВТОТРАНСПОРТНА ГАЛУЗЬ, СТРАТЕГІЯ ЗРОСТАННЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ. Мета даної кваліфікаційної роботи – дослідити теоретичні та прикладні аспекти підвищення ефективності надання транспортних послуг в умовах сучасного конкурентного середовища, а також розробити практичні рекомендації щодо вдосконалення діяльності підприємства в цій сфері. Предмет дослідження – організаційно-економічні засади підвищення ефективності надання транспортних послуг АТ «ХПАС». Об’єкт дослідження – діяльність автотранспортного підприємства в умовах сучасного ринку транспортних послуг. Задачі дослідження: - проаналізувати теоретичні підходи до визначення ефективності транспортних послуг; - оцінити сучасний стан та рівень ефективності надання транспортних послуг на підприємстві АТ «ХПАС»; - виявити фактори, що впливають на ефективність роботи автотранспортного підприємства АТ «ХПАС»; - розробити напрямки підвищення ефективності діяльності підприємства в умовах змінного бізнес-середовища. Формування комплексного уявлення про управління бізнес-процесами в процесно-орієнтованій системі управління має базуватися на загальній структурі транспортних бізнес-процесів підприємства, яке має виступати практичним інструментом управління. При виконанні кваліфікаційної роботи бакалавра використано статичні дані роботи підприємства, наукову та методичну літературу.
Keywords: мале підприємство; автотранспортна галузь; стратегія зростання; конкурентоспроможність; стратегічне управління