ПОКРАЩЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ДИЗЕЛЯ, ЩО ПРАЦЮЄ НА БІОДИЗЕЛЬНИХ ПАЛИВНИХ КОМПОЗИЦІЯХ - Лєвтєров, А. М.; Савицький, В. Д.; Левтеров, А. М.; Савицкий, В. Д.; Levterov, A.; Savitskyi, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Наведено результати експериментальних досліджень визначених аналітично заходів налаштувального характеру щодо зниження вмісту оксидів азоту і твердих частинок у відпрацьованих газах біодизельного двигуна та визначення впливу цих заходів на потужнісні й економічні показники біодизеля.
УЛУЧШЕНИЕ ЭКОЛОГИЧЕСКИХ ХАРАКТЕРИСТИК ДИЗЕЛЯ, РАБОТАЮЩЕГО НА БИОДИЗЕЛЬНЫХ ТОПЛИВНЫХ КОМПОЗИЦИЯХ
IMPROVEMENT OF ECOLOGICAL CHARACTERISTICS OF THE DIESEL ENGINE WORKING ON BIODIESEL FUEL COMPOSITIONS
Keywords: дизельний двигун; біодизельне паливо; токсичність; характеристика; експеримент; дизельный двигатель; биодизельное топливо; токсичность; эксперимент; the diesel engine; biodiesel fuel; toxicity; characteristic; experiment; 621.436