Пристрiй для подрiбнення будiвельних матерiалiв - Ковальова, Яна Анатолiївна; Ремарчук, Микола Парфенiйович (My University, 2010)
1. Пристрій для подрібнення будівельних матеріалів, що містить станину з розташованими на ній порожнистим циліндром, корпусом, зовнішнім кільцем, встановленим з зазором до внутрішнього кільця, розташованого на диску з лопатями, який жорстко закріплений на валу, який відрізняється тим, що корпус виконано з можливістю вільного переміщення відносно порожнистого циліндра за рахунок виконання на стінці корпусу фланця, в якому встановлені регулювальні гвинти для змінення величини зазору між внутрішнім та зовнішнім кільцем, що виконано з виїмкою, довжиною не менше 10 % від периметра кільця. 2. Пристрій за п. 1, який відрізняється тим, що на зовнішньому кільці виконують дві виїмки.
Keywords: дорожньо-будiвельнi матерiали