Технологічні аспекти ущільнення асфальтобетонного покриття при виконанні робіт з реконструкції ділянки автомобільної дороги - Ярмак, Олег Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуті причини виникнення та методи боротьби з утворенням колії в асфальтобе-тонному покритті; вплив різних факторів на утворення колії; ущільнення як метод зниження величини колії на дорозі; рекомендації щодо застосування дорожніх котків для отримання ізотропного покриття.
Keywords: автомобільна дорога; реконструкція; технологічні аспекти ущільнення; асфальтобетонне покриття; утворенням колії; технологія і організація робіт; охорона праці