Організація обліку та оподаткування операцій з реалізації продукції підприємства - Коваленко, Тетяна Володимирівна. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Визначено теоретичну сутність процесу реалізації в системі обліку; проведено фінансово-економічний аналіз ТОВ «СЛАВДОРСТРОЙ», визначено порядок організації синтетичного та аналітичного обліку реалізації продукції; розкрито документальне оформлення обліку операцій з реалізації продукції; встановлено особливості оподаткування операцій з реалізації продукції; запропоновано шляхи удосконалення методики обліку та оподаткування операцій з реалізації продукції.
Keywords: облік; оподаткування; реалізація продукції; податок на додану вартість