Передумови створення інструментарію управління організаційно-технологічними процесами обслуговування вантажопотоків аеропорту - Маляренко, Даша Леонідівна; Malyarenko, Dasha (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Проаналізовано сучасні підходи, методи та способи створення інструментарію управління організаційно-технологічними процесами обслуговування вантажопотоків аеропорту. Визначено основні складники управління вантажопотоком в аеропорту, що передбачають ключові аспекти управління, класифікацію умов невизначеності, які виникають під час обслуговування вантажопотоків в аеропорту, аналіз та візуалізацію місць посилення впливу невизначеності та ризиків у процесі оброблення вантажів в аеропорту. Зазначене є передумовою для створення відповідного інструментарію управління організаційно-технологічним об слуговуванням вантажопотоків аеропорту.
Preconditions for creating tools for managing organziational and technological processes of servicing airport cargo flows
Keywords: управління; обслуговування; вантажопотік; аеропорт; невизначеність; ризик; закономірність; оброблення вантажів; management; servicing; cargo flow; airport; uncertainty; risk; regularity; cargo processing; 656.025.4; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.102.0.87