Електромагнітна безпека транспортних засобів - Бажинов, О. В.; Кравцов, М. М.; Bazhinov, O. V.; Kravtsov, M. M. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Монографія присвячена проблемам несприятливого впливу електромагнітних полів на водіїв, пасажирів та навколишнє середовище, впливу електромагнітного випромінювання сучасних гібридних та електромобілів на біологічну клітину людини, що є особливо актуальним. Монографія присвячена вченим, аспірантам і студентам, а також спеціалістам і ентузіастам, пов'язаним з проектуванням, експлуатацією та переобладнанням автомобілів.
Electromagnetic safety of vehicles
Keywords: безпека транспортних засобів; електромагнітне випромінювання; навколишнє середовище; біологічна клітина людини; vehicle safety; electromagnetic radiation; environment; human biological cell; 62-788