Дослідження взаємодії автомобіля з роликовим стендом при діагностуванні гальмівної системи - Селлай, Ашраф (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі розглянуто взаємодію автомобіля з роликовим стендом та визначення його складових. Висвітлено будову повноопорного стенду для діагностування гальмівних систем тa дослідження параметрів взаємодії автомобіля з роликовим стендом. Розроблено методику удосконалення визначення сил опору коченню колеса автомобіля. Розглянути питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Keywords: ПОВНООПОРНИЙ СТЕНД; ЛЕГКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ; ГАЛЬМІВНА СИСТЕМА; РАДІУС КОЧЕННЯ; ДІАГНОСТУВАННЯ; ПОХИБКА; НАВАНТАЖЕННЯ НА КОЛЕСО