Визначення максимального тиску на ґрунт сільськогосподарських шин при різних способах баластування трактора - Ребров, О. Ю.; Ребров, А. Ю.; Rebrov, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Наведено теоретичний аналіз рівня максимального тиску на ґрунт тракторних сільсько-господарських шин при різних способах баластування трактора. Аналіз враховує зміну жорсткості шини, радіального прогину, вантажопідйомності і площі плями контакту з ґрунтом при підвищенні зчіпної ваги трактора за рахунок установки баластних вантажів і наповнення шин баластною рідиною.
Определение максимального давления на почву сельскохозяйственных шин при разных способах балластировки трактора
Determination of the maximum pressure on the soil of agricultural tires with different ballasting methods of tractor
Keywords: максимальний тиск на ґрунт; баластування трактора; жорсткість шини; радіальна навантага на шину; тиск повітря в шині; максимальное давление на почву; балластировка трактора; жесткость шины; радиальная нагрузка на шину; давление воздуха в шине; maximum soil pressure; tractor ballasting; tire stiffness; radial tire load; tire air pressure; 631.37; 10.30977/АТ.2219-8342.2019.44.0.112