ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОЗРОБКИ МІЦНИХ РОБОЧИХ СЕРЕДОВИЩ ПЕРИФЕРІЙНИМИ ДИСКОВИМИ РОБОЧИМИ ОРГАНАМИ - Фомін, А. В.; Костенюк, О. О.; Тетерятник, О. А.; Фомин, А. В.; Fomin, A.; Kostenyuk, O.; Teteryatnik, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Описано залежності геометричних, кінематичних і силових параметрів робочих процесів двошарових алмазних робочих органів із врахуванням нетехнологічних коливань їх корпусів. Показано, що підвищення динамічної жорсткості корпусів робочих органів призводить до зменшення амплітуди і частоти коливань та зменшення енергоємності розробки міцних робочих середовищ.
ПОВЫШЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ РАЗРАБОТКИ ПРОЧНЫХ РАБОЧИХ СРЕД ПЕРИФЕРИЙНЫМИ ДИСКОВЫМИ РАБОЧИМИ ОРГАНАМИ
INCREASING EFFICIENCY OF DEVELOPING STRONG OPERATING ENVIRONMENTS BY PERIPHERAL DISK WORKING ELEMENTS
Keywords: алмазний робочий орган; двошаровий корпус; еліптичний інтеграл; дотична і бокова сили різання; нетехнологічні коливання; амплітуда і частота коливань корпуса; алмазный рабочий орган; двухслойный корпус; эллиптический интеграл; касательная и боковая силы резания; нетехнологические колебания; амплитуда и частота колебаний корпуса; diamond working element; two-layer casing; elliptical integral; tangent and lateral cutting forces; non-technological fluctuations; 622.647.4