Моделювання та проектування головної балки мостового крана. Частина 1. Двотаврова металоконструкції трьохплощинного мосту - Роздольський, Владислав Володимирович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена моделюванню та проектуванню металоконструкція мостового крана. В роботі було спроектовано головну балку мостового крана і виконано її перевірочні розрахунки. У кваліфікаційній роботі були розроблені 3D моделі елементів металоконструкції моста та проведено аналіз напружено-деформованого стану його елементів
Keywords: база крана; кінцеві балки; головна балка; розрахункова схема; 3d модель