Сучаснi проблеми здiйснення рекрутингу iноземних студентiв на навчання у ЗВО України - Тохтар, Г. І.; Моргунова, Н. С.; Тохтарь, Г. И.; Моргунова, Н. С.; Tohtar, G.; Morhunova, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Розглянуто сучасний стан експорту вітчизняних освітніх послуг, досліджуються проблеми набору іноземних студентів на навчання до українських закладів вищої освіти. Аналізуються чинники, що стримують процес рекрутингу іноземних абітурієнтів. Пропонуються шляхи розвитку українського ринку освітніх послуг у сфері навчання іноземних громадян.
Современные проблемы осуществления рекрутинга иностранных студентов на обучение в ВУЗы Украины
Modern problems of implementation of the recruiting of foreign students on training at universities of Ukraine
Keywords: іноземні студенти; експорт освітніх послуг; рекрутинг іноземних абітурієнтів; иностранные студенты; экспорт образовательных услуг; рекрутинг иностранных абитуриентов; foreign students; export of domestic educational services; recruiting of foreign applicants; 378.141