Удосконалення заходів стимулювання маркетингу на підприємстві - Доценко, Дмитро Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі «Удосконалення заходів стимулювання маркетингу на підприємстві» розглянуті теоретичні основи процесу стимулювання маркетингу підприємства; здійснено аналіз господарської діяльності товариства; розроблено основні напрямки стимулювання маркетингу на підприємстві; розроблено методичний підхід до удосконалення заходів стимулювання маркетингу на підприємстві. Вказаний методичний підхід є науковою новизною. Застосування запропонованого методичного підходу на практиці дозволяє: забезпечити комплексне й системне управління маркетинговим стимулюванням; адаптувати маркетингові заходи до актуальних потреб споживачів; підвищити ефективність витрат на маркетинг; досягти стійкого зростання конкурентоспроможності підприємства.
Keywords: стимулювання; маркетингова стратегія; конфігурація; внутрішнє середовище; структура; зовнішнє середовище підприємства