Інноваційні технології та матеріали при ремонті мостових споруд - Фрол, Андрій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі аналізуються дані по обстеженню мостової споруди для використання при визначенні його технічного стану. Призначення капітального ремонту всієї споруди і окремих елементів із використанням інноваційних технологій та методів. Описані послідовності технологічних процесів при ремонтах окремих елементів споруди. Приділено окрему увагу водовідведенню із використанням екологічних вимог по очищенню води.
Keywords: Ремонт мостових споруд; мостові споруди; прольотні будови; інноваційні матеріали; водовідведення; ремонт