Спосiб визначення iндексу пенетрацiї бiтумiв нафтових дорожнiх - Золотарьов, Вiктор Олександрович; Пирiг, Ян Iванович; Маляр, Володимир Володимирович (My University, 2017)
Спосіб визначення індексу пенетрації бітумів нафтових дорожніх, що включає випробування глибини проникності голки при різних температурах, у т.ч. при +25 °C (П25), який відрізняється тим, що замість температури розм'якшеності експериментально-графічним методом визначають температуру, яка відповідає глибині проникності голки (пенетрації) 800×0,1 мм (Т800), після чого знаходять індекс пенетрації, що характеризує теплочутливість бітуму, за формулою: . Текст Дивитися Додаткова інформація Автори англійською Pyrig Yan Ivanovych Автори російською Пирог Ян Иванович МПК / Мітки МПК: G01N 17/00, G01N 3/00, G01N 33/42 Мітки: пенетрації, дорожніх, визначення, бітумів, спосіб, нафтових, індексу Код посилання Спосіб визначення індексу пенетрації бітумів нафтових дорожніх
Keywords: дорожньо-будiвельнi матерiали; бiтуми