Дослідження впливу умов експлуатації на економічність гібридних транспортних засобів з зовнішнім зарядом - Смирнов, О. П.; Борисенко, А. О.; Smirnov, O. P.; Borisenko, A. O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Стаття присвячена вирішенню важливої та актуальної науково-прикладної задачі, що пов’язана з підвищенням ефективності використання гібридних транспортних засобів за рахунок дослідження впливу умов експлуатації на їх економічність. Як об’єкт дослідження обраний гібридний транспортний засіб з зовнішнім зарядом створений на базі ЗАЗ Ланос Пікап на кафедрі автомобільної електроніки ХНАДУ.
Исследование влияния условий эксплуатации на экономичность гибридных транспортных средств с внешним зарядом
Іnvestigation of the effect of operating conditions on economicity of hybrid vehicles with external charges
Keywords: економічність; гібридний транспортний засіб; гібридна силова установка; зовнішній заряд; умови експлуатації; добовий пробіг; экономичность; гибридное транспортное средство; гибридная силовая установка; внешний заряд; условия эксплуатации; суточный пробег; economy; hybrid vehicle; hybrid power plant; external charge; operating conditions,; daily mileage; 629.3