Проект дорожньої СТО з дільницею ТО і ремонту гальмiвної системи легкових автомобілів - Галкін, Вадим Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломного проекту було розглянуто процес діагностування, технічного обслуговування та ремонту елементів гальмiвної системи легкових автомобілів. Розглянуто проект дорожньої СТО з дільницею ТО і ремонту гальмівної системи легкових автомобілів.
Keywords: ЕКСПЛУАТАЦІЯ; ЛЕГКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ; ДIАГНОСТИКА; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; ГАЛЬМIВНА СИСТЕМА