Застосування модифікатора Duraflex-AC під час виконання робіт з підвищення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Т-04-06 Григорівка - Межова - Покровськ - Притула, Олександр Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розглянуті питання аналізу природно-кліматичних умов експлуатації ділянки дороги, проаналізовано її експлуатаційний стан, обґрунтовано та призначено види ремонтних робіт, досліджено влив модифікатора Duraflex-AC на фізико-механічні властивості асфальтобетонів та запропоновано його використання під час проведення капітального ремонту, виконано розрахунок об'ємів ремонтно-будівельних робіт, розроблено технологію та організацію виконання робіт з ямкового, поточного та капітального ремонтів автомобільної дороги.
Keywords: модифікатор; капітальний ремонт; поточний ремонт; ямковий ремонт; асфальтобетон дрібнозернистий; транспортно-експлуатаційний стан