ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ БЕЗПЕКИ – ГОЛОВНЕ ЗАВДАННЯ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ З ОХОРОНИ ПРАЦІ - Третьяков, О. В.; Дашковська, О. В.; Дашковская, Е. В.; Tretyakov, O.; Dashkovska, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Визначено шляхи формування культури безпеки як нового, сучасного світогляду на ставлення до постійної турботи щодо збереження життя і здоров’я людей у процесі праці та побуті у майбутніх фахівців з охорони праці.
ФОРМИРОВАНИЕ КУЛЬТУРЫ БЕЗОПАСНОСТИ – ГЛАВНАЯ ЗАДАЧА ПОДГОТОВКИ БАКАЛАВРОВ ПО ОХРАНЕ ТРУДА
FORMATION OF THE CULTURE OF SAFETY – THE MAIN AIM OF TRAINING BACHELORS IN THE FIELD OF LABOUR PROTECTION
Keywords: культура безпеки; вступ до спеціальності; охорона праці; безпечна життєдіяльність; культура безопасности; введение в специальность; охрана труда; безопасность жизнедеятельности; culture of safety; introduction into profession; labour protection; safe vital activities; 37.015.3:614.8