МЕТОДОЛОГІЯ ДОСЛІДЖЕННЯ БЕЗПЕКИ АВТОТРАНСПОРТУ - Степанов, О. В.; Степанов, А. В.; Stepanov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Розглянуто проблеми забезпечення безпеки автотранспорту та підходи до аналізу проблем управління безпекою автотранспорту. Показаний методологічний підхід до вирішення проблем безпеки автотранспорту, який передбачає класифікації нормативних, технічних, технологічних, організаційних, економічних, управлінських, соціально-психологічних та інших потреб забезпечення безпеки.
МЕТОДОЛОГИЯ ИССЛЕДОВАНИЯ БЕЗОПАСНОСТИ АВТОТРАНСПОРТА
MOTOR VEHICLE SAFETY RESEARCH METHODOLOGY
Keywords: методологія дослідження; безпека; автотранспорт; безпека дорожнього руху; методология исследования; безопасность; автотранспорт; безопасность дорожного движения; research methodology; safety; motor transport; traffic safety; 656.13