Проект зони діагностики тягових властивостей легкових автомобілів у складі міської СТО - Богдан, Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В проекті виконано розрахунок виробничої програми зони діагностики. Розроблена технологія діагностування автомобіля.
Keywords: РОЛИКОВИЙ СТЕНД; ТЯГОВІ ВИПРОБУВАННЯ; ЗОНА ДІАГНОСТИКИ; НАВАНТАЖУВАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ.