Підвищення конкурентоздатності підприємства - Густілін, Григорій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Вибрана тема дослідження має велику практичну значимість, оскільки дозволяє дослідити поняття конкурентоспроможності, головні чинники, що впливають на неї та методи її підвищення, а розроблені заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Юрс Транс» можуть бути використані як у діяльності підприємства, так і в діяльності підприємства з аналогічними параметрами. Результатом проведення всіх перерахованих заходів, стане спрощення перевізного процесу в ТОВ «Юрс Транс» (на порядок скоротиться кількість управлінських процедур), скоротяться витрати на узгодження управлінських рішень, і як наслідок підвищення якості обслуговування клієнтів і замовників, підвищення виручки, зниження логістичних витрат, тим самим підвищиться конкурентоспроможність та зменшяться ризики впровадження.
Keywords: управління; конкурентоздатність; конкурентні переваги; ефективність