Обґрунтування параметрів розрахункового навантаження з урахуванням рівності покриття - Саркісян, Г. С.; Саркисян, Г. С.; Sarkisian, H. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
У цій статті розглянуто вплив рівності покриття автомобільної дороги на параметри розрахункового навантаження. Установлено закономірності розподілу показників рів-ності на еталонних ділянках завдовжки 200 м для прогнозування рівності покриття різної ймовірності. Визначено залежність коефіцієнта динамічності від рівності покриття.
Обоснование параметров расчетного нагружения с учетом ровности покрытия
Validation of the design load parameters taking into account the road roughness
Keywords: дорожній одяг; навантаження; рівність покриття; коефіцієнт динамічності; імовірність; дорожная одежда; нагрузка; нагрузка; коэффициент динамичности; вероятность; pavement; load; road roughness; dynamic coefficient; probability; 625.825; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.2.69