Проблема забруднення атмосферного повiтря автомобiльним транспортом в м. Харкiв - Холодова, О. О.; Семченко, Н. О.; Левченко, О. С.; Холодова, О. А.; Семченко, Н. А.; Левченко, Е. С.; Kholodova, O.; Semchenko, N.; Levchenko, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Розглядаються математичні моделі прогнозування зміни рівня забруднення атмосферного повітря пересувними транспортними засобами залежно від рівня автомобілізації в місті Харків. Наведено практичні рекомендації з поліпшення екологічного навантаження на окремих ділянках вулиць міста шляхом використання найбільш раціональних сполучень заходів організації дорожнього руху.
Проблема загрязнения атмосферного воздуха автомобильным транспортом в г. Харьков
The problem of air pollution by automobile transport in Kharkiv
Keywords: забруднення атмосферного повітря; рівень автомобілізації; транспортний потік; транспортні засоби; моделі прогнозування; організація дорожнього руху; загрязнение атмосферного воздуха; уровень автомобилизации; транспортный поток; транспортные средства; модели прогнозирования; организация дорожного движения; air pollution; level of motorization; traffic flow; vehicles; prognostic models; traffic management; 504.064.2:656.13; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.90.0.155