Дослідження методів оцінювання економічного ризику в діяльності підприємства - Нестеренко, В. Ю. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
В статті розглянуто основні методи оцінювання рівня економічного ризику в діяльно- сті підприємства та розглянуто критерії, які визначають ефективність їх застосування.
Keywords: метод; оцінка; ризик; підприємство; ефективність; рівень; method; estimation; risk; enterprise; efficiency; level; 330.131.7