Конкурентоспроможність закладів вищої освіти України: проблеми та перспективи - Шевченко, Інна Юріївна (Teadmus OÜ, 2023)
Монографію присвячено дослідженню теоретичних, методичних і прикладних аспектів, ідентифікації проблем і перспектив забезпечення конкурентоспроможності закладів вищої освіти України. У першому розділі монографії розглядаються теоретично-нормативні аспекти конкуренто спроможності закладів вищої освіти (на прикладі України). Другий розділ монографії присвячено виявленню тенденцій розвитку та конкуренції закладів вищої освіти України на мега-, макро-, мезо- рівнях. У третьому розділі монографії приділено увагу загрозам і проблемам забезпечення конкурентоспроможності закладів вищої освіти України. Четвертий розділ монографії містить рекомендації та пропозиції щодо забезпечення конкурентоспроможності закладів вищої освіти України.
Keywords: конкурентоспроможність; заклад вищої освіти; Україна; 330.34:378