Підвищення експлуатаційної ефективності ножової системи відвала бульдозера - Ткаченко, Юрій Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена аналізу навантаженості елементів розпушувача з активним робочим органом. Виконано вибір і розрахунок основних параметрів розпушувача, виконано статичний та динамічний тяговий розрахунок розпушувача. В окремому розділі виконано аналіз напружено-деформованого стану елементів розпушувача з активним робочим органом в пакеті Autodesk Іnventor.
Keywords: розпушувач активної дії; гідроударник; 3-d моделювання; autodesk іnventor; аналіз напружено-деформованого стану