Цифрове управління ланцюгами постачань - Родімкіна, Софія Станіславівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті особливості розвитку цифрового управління ланцюгами постачань, визначено основні поняття та еволюцію управління ланцюгами постачань на автомобільному транспорті, розглянуто сучасні напрямки розвитку управління ланцюгами постачань, проведено аналіз існуючих методів управління ланцюгами постачань; проаналізовано вплив факторів на розвиток управління ланцюгами постачань, удосконалено цифрове управління ланцюгами постачань у транспортно-логістичній сфері, впроваджено автоматизовану реферальну платформу для клієнтів; побудовано прогноз щодо ефективності впровадження автоматизованої реферальної платформи. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – розвиток цифрового управління ланцюгами постачань є перспективним напрямком як досліджень в сфері управління, так і для практичного застосування на підприємствах транспорту та логістики.
Keywords: ланцюги постачань; цифровізація; цифрове управління; реферальний маркетинг; цифрова платформа