Спосiб оптимiзацiї багатофазного циклу регулювання свiтлофорного об'єкту - Денисенко, Олег Васильович (My University, 2018)
Спосіб оптимізації багатофазного циклу регулювання світлофорного об'єкту включає конусне покрокове сканування одночасно трьома вузькоспрямованими лазерними променями інфрачервоного діапазону тимчасово всіх підходів і виходів перехрестя. В результаті цього формують вхідні і вихідні межі двох КЗ та забезпечується визначення комплексу вищевказаних параметрів ТП по кожній смузі руху, основні та проміжні такти і цикл СР в залежності від результатів сканування на основі мінімізації втраченого часу в циклі регулювання.
Keywords: автомобильный транспорт, безопасность движения; автомобiльний транспорт. безпека руху