Розробка функціональної схеми та алгоритму роботи мікропроцесорної системи керування двигуном автомобіля - Шемігон, Руслан Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета роботи: проведення аналізу адаптивних мікропроцесорних систем керування двигунами внутрішнього згоряння, розробка структурної логічної схеми системи регулювання частоти обертання. Об’єкт роботи: процес регулювання частоти обертання двигуна внутрішнього згоряння. Предмет роботи: мікропроцесорна система керування двигуном автомобіля. Проведено аналіз адаптивних мікропроцесорних систем керування автомобільними двигунами. Проведено аналіз способів та алгоритмів керування частотою двигуна автомобіля з мікропроцесорною системою керування. Проведено проектування структурної логічної схеми мікропроцесорної системи регулювання частоти двигуна внутрішнього згоряння.
Keywords: двигун внутрішнього згоряння; мікропроцесорна система керування; адаптивна мікропроцесорна система керування; регулювання частоти обертання двигуна; логічна схема алгоритму; матрична схема алгоритму