Дослідження затримок учасників руху під час перетинання пішоходами вулиць і доріг через регульовані пішохідні переходи - Горбачов, П. Ф.; Макарічев, О. В.; Атаманюк, Г. В.; Горбачов, П. Ф.; Макарічев, О. В.; Атаманюк, Г. В.; Horbachov, P.; Makarichev, A.; Atamanyuk, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Отримано аналітичні моделі витрат часу пішоходів і ТЗ на регульованих пішохідних переходах із викличними пристроями, які створюють основу для визначення оптимального варіанта організації дорожнього руху в місцях перетинання пішохідних та транспортних потоків на ділянках міських вулиць і автомобільних доріг залежно від інтенсивності руху його учасників обох видів.
Исследование задержек участников движения при пересечении пешеходами улиц и дорог через регулируемые пешеходные переходы
Investigation of Average Delays of Road Users at Signalized Pedestrian Crossings
Keywords: пішохід; транспорт; пішохідний перехід; викличний пристрій; час затримки; пешеход; транспорт; пешеходный переход; вызывное устройство; время задержки; pedestrian; vehicle; vehicle; pedestrian crossing; push button; delay time; 656.051