Впровадження енергетичного менеджменту на підприємствах автомобільного транспорту - Кондрашова, Єлизавета Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі проаналізовано теоретичні основи та визначено сутність енергетичного менеджменту, його місце у системі загального менеджменту підприємства, а також особливості систем управління енергоефективністю. Проведено аналіз діяльності ТОВ "ТЕК Перша Столиця" з точки зору існуючого стану енергетичного менеджменту та його ефективності, виявлені та оцінені основні проблеми. Розроблено та запропоновано рекомендації щодо модернізації вантажних автомобілів з використанням двопаливної системи та проведена техніко-економічна оцінка запропонованих заходів.
Keywords: енергетичний менеджмент; енергоефективність; вантажні автомобілі; двопаливна система; адаптивність