Оцінка технічного стану моста на км 3+700 автомобільної дороги С 050405 Мирне – Комар - Коріков, Ярослав Ярославович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі наведені детальний опис мостової споруди та її окремих елементів. Описано дефекти всіх конструктивних елементів та їх вплив на роботу споруди вцілому. Виконано розрахунок прогонової будови та опор за несучою здатністью. Наведено оцінку технічного стану елементів і споруди. Визначено технічний стан мосту на км 3+700 автомобільної дороги С 050405 Мирне – Комар та наведені варіанти заміни існуючих прогонових будов на тимчасові конструкції військових мостів.
Keywords: міст; прогонова будова; руйнування; навантаження; дефекти; технічний стан