АНАЛІЗ СТРУКТУРИ КОДУ В ЕЛЕКТРОННИХ ПРОТИУГІННИХ СИСТЕМАХ АВТОМОБІЛЯ - Кубата, В. Г.; Сєріков, Г. С.; Фролов, В. Я.; Сериков, Г. С.; Kubata, V.; Serikov, G; Frolov, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Показано принципи кодування і декодування сигналів управління із брелока електронної протиугінної системи автомобіля. Розроблено вимірювальний комплекс для зняття характеристик кодованого сигналу брелока. Подано структуру коду після обробки програмою Еxel, яка знімається з мікросхеми шифратора і демонструється на цифровому електронному осцилографі.
АНАЛИЗ СТРУКТУРЫ КОДА В ЭЛЕКТРОННЫХ ПРОТИВОУГОННЫХ СИСТЕМАХ АВТОМОБИЛЯ
ANALYSIS OF CODE STRUCTURE IN ELECTRONIC ANTISTEALING SYSTEMS OF THE CAR
Keywords: протиугінні системи; кодування; брелок; сигнал управління; лічильник; динамічний код; передавач; приймач; вимірювальний комплекс; програмне забезпечення; противоугонные системы; кодирование, брелок; сигнал управления; счетчик; динамический код; передатчик; приемник; измерительный комплекс; программное обеспечение; antistealing systems; coding; remode control; control signal of management; counter; dynamic code; transmitter; receiver; measuring complex; software; 621.396.002.53