МОНІТОРИНГ БЕЗПЕКИ ВИРОБНИЧОГО УСТАТКУВАННЯ ТА ПРОЦЕСУ НА ОСНОВІ ПОСЛІДОВНОГО АНАЛІЗУ - Кулявець, Ю. В.; Богатов, О. І.; Єрмакова, О. А.; Кулявец, Ю. В.; Богатов, О. И.; Ермакова, Е. А.; Kulyavets, Yu.; Bogatov, O.; Yermakova, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглядається можливість у режимі реального часу керування експлуатаційною безпекою виробничого устаткування та процесу на основі послідовного байєсівського аналізу математичного очікування рейтингу порушень нормальної експлуатації.
МОНИТОРИНГ БЕЗОПАСНОСТИ ПРОИЗВОДСТВЕННОГО ОБОРУДОВАНИЯ И ПРОЦЕССА НА ОСНОВЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛЬНОГО АНАЛИЗА
MONITORING OF PRODUCTION EQUIPMENT AND PROCESS SAFETY ON THE BASIS OF SEQUENTIAL ANALYSIS
Keywords: безпека виробничого устаткування та процесу; послідовний байєсівський аналіз; порушення нормальної експлуатації; безопасность производственного оборудования и процесса; последовательный байесовский анализ; нарушения нормальной эксплуатации; production equipment and process safety; sequential Bayesian analysis; violation of normal operation; 658.382.3