АЛЬТЕРНАТИВНИЙ ПІДХІД ДО ОЦІНКИ ПОПЕРЕЧНОЇ СТІЙКОСТІ АВТОМОБІЛЯ - Осташевський, С. А.; Башинський, А. Л.; Осташевский, С. А.; Башинский, А. Л.; Ostashevskyi, S.; Bashynskyi, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Запропоновано альтернативний підхід до оцінки показників поперечної стійкості автомобілів з урахуванням передачі сили поперечно-кутових коливань системи «автомобіль – дорожнє покриття» на опорну поверхню та розрахункову схему для визначення реакцій дороги на колеса автомобіля з урахуванням переміщень центрів мас та коліс автомобіля.
АЛЬТЕРНАТИВНЫЙ ПОДХОД К ОЦЕНКЕ ПОПЕРЕЧНОЙ УСТОЙЧИВОСТИ АВТОМОБИЛЯ
AN ALTERNATIVE APPROACH TO ASSESSING THE LATTERAL STABILITY OF THE CAR
Keywords: стійкість; автомобіль; статична стійкість; методи випробувань; розрахункова схема; устойчивость; автомобиль; статическая устойчивость; методы испытаний; расчетная схема; stability; car; static stability; test methods; design scheme; 656.052.8