Удосконалення технологічного процесу доставки вантажів в напрямку Кривий Ріг – Польща автомобілями ТОВ «Металтранс Логістика» - Кузурман, Ангеліна Віталіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані безпосередньо у діяльності ТОВ «Металтранс Логістика», що дозволить оптимізувати маршрути перевезень, зменшити витрати ресурсів, підвищити рівень обслуговування клієнтів та загальну конкурентоспроможність підприємства.
Keywords: вантажні перевезення; маршрут; навантажувальнорозвантажувальний механізм; доставка; вантаж