Реалiзацiя фiзико-iнформацiйного пiдходу дослiдження проблеми пiдвищення надiйностi та ефективностi функцiонування транспортної системи - Аулiн, В. В.; Голуб, Д. В.; Aulin, V.; Holub, D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Запропоновано фізико-інформаційний підхід дослідження ефективності та надійності транспортних систем на концептуальному й операційному рівнях. Наведено критерії, які відображають цільові призначення процесів та оптимальні управлінські рішення щодо транспортних систем. Розроблено ієрархічну схему процесу формування дерева цілей дедуктивним методом.
Realization of the physical and information approach to the study of the problem of increasing the reliability and efficiency of func-tioning of transport systems
Keywords: транспортна система; дослідження; ефективність; надійність; показники; підхід; transport system; research; efficiency; reliability; indicators; approach; 656:338