Вплив кліматичних факторів на організацію процесу влаштування шарів з асфальтобетонних сумішей під час реконструкції автомобільної дороги Київ – Харків – Довжанський на ділянці км 435 + 500 – км 440 + 500 у Харківській області - Бобошко, Антон Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі викладено розробки щодо технології робіт з реконструкції водопропускних труб, земляного полотна та шарів дорожнього одягу. Ухвалені рішення, обґрунтовані техніко-економічними розрахунками на основі варіантного проєктування. Представлені вимоги з охорони праці. Приділено увагу питанням забезпечення якості робіт та захисту навколишнього середовища.
Keywords: автомобільна дорога; водопропускна труба; земляне полотно; дорожній одяг; технологія реконструкції; охорона праці; захист навколишнього середовища; контроль якості робіт