Оцінка впливу виробничих процесів насіннєобробного підприємства на якість повітря - Шавро, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Кваліфікаційна робота містить результати досліджень в галузі використання методів фізико – хімічного контролю для оцінки екологічного стану атмосферного повітря в умовах техногенного навантаження. Виконані дослідження дозволили встановити категорію небезпеки підприємства, оцінити вплив стаціонарних джерел забруднення на стан атмосферного повітря. Запропоновано ефективні технічні заходи щодо запобігання забруднення атмосферного повітря забруднюючими речовинами, що надходять від асфальтобетонного підприємства та розроблено рекомендації щодо зменшення та попередження забруднення атмосферного повітря.
Keywords: насіннєобробне підприємство; атмосферне повітря; зерновий пил