Система кондиціювання на підприємствах дорожнього будівництва - Локтєв, Віталій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В дипломному проекті розглядались системи кондиціонування повітря виробничих приміщень, види та структури сучасних промислових кондиціонерів, питання проектування систем кондиціонуваня, вимірювальні пристрої систем кондиціонування (температурні датчики та їх види). В конструктивній частині проекту була розроблена конструкція цифрового термометра.
Keywords: кондиціонери; виробничі приміщення; системи кондиціонування повітря; структура кондиціонерів; терморезистори; термодатчики; цифровий термометр; електрична принципова схема; друкована плата