Підвищення ефективності доставки товарів народного споживання у міському сполученні при обслуговуванні клієнтів ТОВ «СТО ПУДІВ» - Дяченко, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Визначено раціональні маршрути перевезень та рухомий склад, що може бути використано при даних перевезеннях, проведено розрахунок організації роботи водіїв на маршруті та розраховано розмір страхового запасу для безперебійної роботи. Ефект було в результаті проведення маршрутизації та склав 70,94 ткм. Економічний ефект було отримано шляхом порівняння експлуатаційних витрат підприємства до проведення маршрутизації та після її впровадження за рік роботи – 863696,29 грн/рік. Рекомендації з впровадження: рекомендується впровадити на автотранспортних підприємствах, що спеціалізуються на перевезеннях товарів народного споживання у міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: маршрути перевезень; рухомий склад; витрати за кілометр; ефект; ефективність