Проєкт поста діагностування та обслуговуванню пневмопідвіски на СТО міського типу - Філоненко, Артем Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об'єкт дослідження – підвіска легкового автомобіля. Мета проекту – аналіз будови та роботи пневмопідвіски сучасного легкового автомобіля. У кваліфікаційній роботі виконано технологічний розрахунок, запропонований технологічний процес поста діагностики. Описано будова, конструкція та робота сучасної пневмопідвіскі автомобіля Audi A8. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічний розрахунок доцільності впровадження дільниці по діагностуванню, обслуговуванню й ремонту підвіски автомобілів.
Keywords: діагностика; підвіска; автомобіль; стійка; коливання; розрахунок; комфорт; техніка безпеки; амортізатор