Проект будівництва ділянки автомобільної дороги Н-31 Дніпро – Решетилівка від с. Лобойківка до межі Дніпропетровської області з км 11+400 до км 12+400 з розробкою заходів з організації дорожнього руху - Гончаренко, Артем Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – автоматизоване проєктування будівництва ділянки автомобільної дороги Н-31 Дніпро – Решетилівка від с. Лобойківка до межі Дніпропетровської області з км 11+400 до км 12+400 з розробкою заходів з організації дорожнього руху. Мета роботи – розробка проєктних рішень будівництва нової автомобільної дороги, що буде відповідати всім нормативним документам. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами, нормативною і довідковою літературою та застосування методів автоматизованого проєктування. В результаті розробки дипломної роботи виконано: – аналіз характеристик району проєктування ділянки дороги; – аналіз сучасних систем автоматизованого проєктування; – детальний аналіз функціональних можливостей системи автоматизованого проєктування CREDO; – проєктування траси автомобільної дороги; – проєктування поздовжнього профілю; – проєктування поперечного профілю; – проєктування конструкції дорожнього одягу; – проєктування водопропускної труби; – розробка заходів з організації дорожнього руху.
Keywords: автомобільна дорога; дорожній одяг; поздовжній профіль; план траси; поперечний профіль; система автоматизованого проектування